tisdag 5 oktober 2010

Hello träningsvärk

Nyss hemkommen från ett bodypump pass på nya gymmet Puls&Träning. Det gick grymt bra, var ju såklart väldigt jobbigt men skönt samtidigt. Det var en väldig stor skillnad jämfört med Friskis&Svettis, det var typ 12 personer där :) På Friskis är det alltid fullt, typ 50 pers. Men det blev lite roligare att träna för ledaren kunde liksom hjälpa alla om man ville ha hjälp och man behövde inte springa in i salen för att få en bra plats :)

Jag och Carro tittade sedan runt lite i gymmet och gud så fint det var, fräscht och inte proppat med folk, vilket det oftast är på kvällarna på de"populäraste" gymmen. På torsdag ska vi gå på Bodybalance, ska väl vara någon jobbigare typ av Yoga.

Just nu sitter jag och äter en supergod youghurt, mangosmak. Ska tydligen inte vara några tillsatser alls utan bara frukt :) Ikväll är det en bra tvkväll, först Desperate Housewives och sedan Cougar town, som jag har längtat. Sedan blir det jobb, inte många nätter kvar nu innan jag får börja jobba 2-skift igen, ska bli skönt det.

Inga kommentarer: