söndag 13 april 2008

Sö(m)ndag




Nu har jag nyss lämnat av Malin på tåget.. alltid lika kul när någon av mina tjejer kommer och hälsar på :)
Som vanligt när några tjejer sitter och pratar så kommer man in på samtalsämnet sex.. och det är alltid lika kul. En sak som vi kom in på vad definitionen på ett one night stand var och enligt wikipedia så är det:

"One night stand, eller i vardagligt tal one-night eller engångsligg, är vanligt förekommande bland singlar för att på något sätt kunna stilla sin sexuella hunger. Oftast är det i samband med ett besök på nattklubb eller liknande som två personer bestämmer sig för att gå hem till en av personerna för att ha sex.
Vissa tycker att det är väldigt skamligt med denna form av sexuell kontakt, eller att den sexuella upplevelsen inte blir njutbar med en person man inte känner. Andra ser inget konstigt i att ha sex en gång med främmande personer, och betraktar den sexuella aktiviteten som helt fristående från övriga sociala faktorer."

Men då började vi fundera på vad vi tycker ska räknas till ett one night stand, är det någon grabb man tar hem från krogen och har sex med bara 1 gång? eller räknas det ifall det "råkar" hända 2 gånger.. eller blir det ett two night stand då? Räknas det bara om det är en person man inte känner sedan innan? Det finns en massa frågor, men egentligen så kanske alla har en egen definition på vad ett one night stand är för dom..Confusing...


Nu ska jag se på One Three Hill ! Hade bra!

1 kommentar:

Sandra sa...

Haha tänk att alla svar finns på wikipedia.. :P