torsdag 19 maj 2011

Tatuering!

Sitter på balkongen i Alanya och dricker Cola light just nu. Har precis kommit hem från tatueringsstället. Är sjukt nöjd, tyvärr måste jag ju ha ett plast och plåster på i två timmar så jag har inte riktigt kunnat få glo på den så mkt, bara precis efter den var gjord :)

Veckan här har varit jättebra. Vi började i Kemer, kom dit på fredag kväll, spenderade endast 2 dygn där , för när vi satt och åt lunch på söndagen vid halvtvå så sa vi att vi skulle ha åkt till Alanya ist. Kemer var fint men de var väldigt mycket ryssar och väldigt litet där. Mamma kom med idén att vi kunde ju åka till Alanya. 1,5 timme senare satt vi i taxin på väg till Alanya. Då hade vi alltså hunnit med besök hos Turkietresor, bytt hotell, bokat om transfern till flygplatsen, packat och bestämt pris med en taxi. Så klockan 5 var vi framme på hotell Caligo i Alanya.

Inatt klockan 02.30 kommer bussen och tar oss till flygplatsen. Tråkigt att åka hem då man alltid har det så bra här. Har träffat många kända ansikten och de är så kul att människorna här känner igen en även fast de var nästan 3 år sedan jag var här sist... Vill åka tillbaka i sommar redan.. vem vet de kanske blir en sista minuten!

Inga kommentarer: